Νικασ Λεβαδειακοσ : Πρώτη Ομάδα - Levadiakos FC | ΠΑΕ : Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value:

Το επόμενο… project είναι ο νίκας. Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics). Eurokinissi sports ο νίκας με τη φανέλα του λεβαδειακού. Το πρώτο «μπαμ» στο κύπελλο ελλάδος ακούστηκε στη λιβαδειά! Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, .

Το επόμενο… project είναι ο νίκας. Λεβαδειακοσ Νικασ : Giwrgos Nikas O
Λεβαδειακοσ Νικασ : Giwrgos Nikas O from www.messinialive.gr
Eurokinissi sports ο νίκας με τη φανέλα του λεβαδειακού. Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Ο άλλοτε τεχνικός του λεβαδειακού, σωτήρης αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report στο sdna για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, . Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Ο γιώργος νίκας θέλει να οδηγήσει τον λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία προτού ψάξει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. Ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας της λιβαδειάς γιώργος νίκας, που της χάρισε την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον αστέρα τρίπολης, .

Το επόμενο… project είναι ο νίκας.

Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics). Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ . Eurokinissi sports ο νίκας με τη φανέλα του λεβαδειακού. Ο άλλοτε τεχνικός του λεβαδειακού, σωτήρης αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report στο sdna για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, . Το επόμενο… project είναι ο νίκας. Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Ο γιώργος νίκας θέλει να οδηγήσει τον λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία προτού ψάξει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, . Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. ➤ * sep 17, 1999 in , Ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας της λιβαδειάς γιώργος νίκας, που της χάρισε την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον αστέρα τρίπολης, .

Ο γιώργος νίκας θέλει να οδηγήσει τον λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία προτού ψάξει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Το πρώτο «μπαμ» στο κύπελλο ελλάδος ακούστηκε στη λιβαδειά!

Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, . ΝΙΚÎ'Σ Î
ΝΙΚÎ'Σ Î"ΙΩΡÎ"ΟΣ - Levadiakos FC | ΠÎ'Ε from www.levadiakosfc.gr
Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, . Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. ➤ * sep 17, 1999 in , Ο άλλοτε τεχνικός του λεβαδειακού, σωτήρης αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report στο sdna για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, . Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ . Ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας της λιβαδειάς γιώργος νίκας, που της χάρισε την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον αστέρα τρίπολης, . Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value:

Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics).

Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics). Ο γιώργος νίκας θέλει να οδηγήσει τον λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία προτού ψάξει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Το πρώτο «μπαμ» στο κύπελλο ελλάδος ακούστηκε στη λιβαδειά! Ο άλλοτε τεχνικός του λεβαδειακού, σωτήρης αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report στο sdna για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, . Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, . Το επόμενο… project είναι ο νίκας. ➤ * sep 17, 1999 in , Eurokinissi sports ο νίκας με τη φανέλα του λεβαδειακού. Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. Ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας της λιβαδειάς γιώργος νίκας, που της χάρισε την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον αστέρα τρίπολης, . Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ .

Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ . Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics).

➤ * sep 17, 1999 in , Λεβαδειακοσ Νικασ : Giwrgos Nikas O
Λεβαδειακοσ Νικασ : Giwrgos Nikas O from www.messinialive.gr
Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics). Το πρώτο «μπαμ» στο κύπελλο ελλάδος ακούστηκε στη λιβαδειά! Ο γιώργος νίκας θέλει να οδηγήσει τον λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία προτού ψάξει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Ο άλλοτε τεχνικός του λεβαδειακού, σωτήρης αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report στο sdna για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, .

➤ * sep 17, 1999 in ,

Eurokinissi sports ο νίκας με τη φανέλα του λεβαδειακού. Ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας της λιβαδειάς γιώργος νίκας, που της χάρισε την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον αστέρα τρίπολης, . Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Το πρώτο «μπαμ» στο κύπελλο ελλάδος ακούστηκε στη λιβαδειά! Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Ο λεβαδειακός πήρε πρόκριση στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας στο φινάλε της. Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value: Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, . Στην 6η φάση με "buzzer beater" του νίκα (pics). ➤ * sep 17, 1999 in , Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ . Το επόμενο… project είναι ο νίκας. Ο άλλοτε τεχνικός του λεβαδειακού, σωτήρης αντωνίου, καταθέτει το προσωπικό του report στο sdna για τον 21χρονο μέσο της βοιωτικής ομάδας, .

Νικασ Λεβαδειακοσ : Πρώτη Ομάδα - Levadiakos FC | ΠÎ'Ε : Georgios nikas, 22, from greece ➤ apo levadiakos, since 2017 ➤ central midfield ➤ market value:. Ο νίκας πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά ο παπαδόπουλος έπιασε χωρίς κανένα . Η επόμενη φάση ήρθε 9 λεπτά αργότερα για τον λεβαδειακό. Το επόμενο… project είναι ο νίκας. Giorgos nikas fm 2021 profile, reviews, giorgos nikas in football manager 2021, levadeiakos, greece, greek, hellenic, , giorgos nikas fm21 attributes, . Πολύ καλή εκτέλεση του φάουλ .

Ο γιώργος νίκας θέλει να οδηγήσει τον λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία προτού ψάξει μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα λεβαδειακοσ. Το πρώτο «μπαμ» στο κύπελλο ελλάδος ακούστηκε στη λιβαδειά!